heeft iemand ervaring met dit apparaat? en werkt het echt ?

deze: http://www.telsell.com/nl-NL/Producten/Ab_Circle_Pro/default.aspx?phid=1210

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wat goed van je dat je niet direct de telefoon hebt gepakt om te bestellen. N I ET D O E N! Wat je bij Tell Sell kunt kopen, is óf later nooit meer terug te vinden (en dus geen garantie meer) óf het komt in de UITVERKOOP in winkels als restpartij. Wat je daar op tv ziet lijkt hartstikke degelijk. Maar je weet nooit hoe er gemonteerd is met de beelden. Afvallen, trimapparaten..mensen zitten er lachend bij en geven de indruk dat het zo maar lukt. Klopt niet! Dat circle ding is super belastend voor je knieeen. Lijkt zo eenvoudig maar het kost enorm veel kracht. Van je armen, van je knieeen. Steeds dezelfde eenzijdige belasting kan weer tot klachten leiden. Mijn zus heeft ooit zo'n trilband gekocht bij Tell Sell. Stikduur, met verzendkosten. Blijken er dus loeidure knoopcellen in te zitten die om de haverklap vervangen moesten worden. Plus gel die je er bij moest kopen. Veel gebruikt, de eerste tijd....totdat ze er hartkloppingen van kreeg. Een half jaar later lag dat ding bij Blokker voor een tiende van de aankoopprijs... Op de Tell Sell reclame zaten mensen er lachend mee op de bank of liepen op straat terwijl die trilband zijn werk deed. In werkelijkheid liep je met een klodder gel op je buik met zo'n ding terwijl je trui alsmaar bibberde. Dan ga je echt in in de rij bij de supermarkt staan...Daarna moest je eerst weer schoongepoetst worden... Een vriend had de voorganger vn dat circleding gekocht. Staande. Binnen een week had hij knieklachten van de kracht van het verplaatsten. Niet doen!! Ga naar een sportschool met goeie begeleiding of wandel elke dag een stuk. Heb je echt het zelfde resultaat.

Het zal vast wel een kleine kern van waarheid bevatten, echter, ik zou er niet in trappen. Zeker voor zoveel geld niet. Tell Sell verkoopt voornamelijk rotzooi.

Zelf geen ervaring mee, maar wel van iemand gehoord. Die kreeg er juist last van haar rug van.. Het werkt in elk geval niet sneller of beter dan gewoon 'losse' buikspieroefeningen doen en is het geld zeker niet waard!

Het is je reinste nep zoals alles bij telsell. Binnen enkele minuten per dag ver verbranden is onzin; vet verbranden doe je pas als je langer dan een half uur bezig bent. En bedenk dat alles waar veel reclame voor wordt gemaakt vanwege die reclame extra duur is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100