Kan iemand advies geven over airco in een caravan?

Een caravan is snel te warm bij hoge temperaturen. Dan wordt slapen haast onmogelijk. Een airco lijkt me de oplossing. Maar maakt die airco dan niet teveel lawaai, zodat je alsnog niet kan slapen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je een airco laat inbouwen met 2 units (1 koel unit voor buiten op het dak en 1 unit voor de verspreiding in de caravan) dan zal het geluid heel erg meevallen. Kan je gewoon doorheen slapen. Heb geen ervaring met alles in 1 units die in zijn geheel binnen staan, maar ik denk dat het geluidniveau een stuk hoger is.

Het is een afweging die je zult moeten maken. Hoewel de meeste airco's erg stil zijn... Zelf heb ik een luchtzuiveringsapparaat op de slaapkamer staan. Deze zuigt niet alleen de (smerige) lucht aan, maar blaast hiernaast de schone lucht naar buiten. Deze temperatuur is te vergelijken met die van een airco. En deze is ook nog geluidstil op de 'sleep' stand...

weet je hoe slecht het voor je gezondheid is elke nacht slapen met airco.. beter een raampje open en gewoon rustig in bed liggen en proberen te slapen.. ga een boekje lezen maak je ogen moe :)! slecht voor de gezondheid hoor.. airco ;) helemaal in zon caravan.. kleine ruimte.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100