In welk groot voetballand is weinig tot zeer weinig voetbalvandalisme?

voor werkstuk neefje

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hoor juist hele positieve verhalen uit Amerika. Als de verkoper je, je hotdog niet kan aangeven, geeft het publiek hem netjes door.

Alle landen, op Nederland en Engeland na.

Volgens mij kwamen er in Nederland naast afval-klachten niet veel meldingen na het verliezen van de finale van het afgelopen WK.

Je hebt een programma op tv gehad over internationaal voetbalvandalisme, 'hooligans'. http://www.veronicatv.nl/web/show/id=856955/langid=43/dbid=417/typeofpage=78964 Ik heb hier bijna alle afleveringen van gezien en daar kon ik uit op maken dat in zowel de grote als kleine voetballanden vandalisme voorkomt.

Spanje. Als je daar het lef hebt om rotzooi te schoppen, dan wordt dat flink aangepakt, en niet zo soft als hier in Ned.

Noord Korea. Totaal geen last van voetbalvandalisme. Voordat er nu gezegd gaat worden dat het geen groot voetballand is: Noord Korea was wel vertegenwoordigd op het eindtoernooi van WK 2010. Dan tel je dus wel mee.

In veel aziatische landen is weinig voetbal vandalisme. In Europa en Zuid-amerika is veel meer geweld rond voetbal.

in aankomend voetballand rusland

Ik geloof best dat in de 2e divisie van Kazachstan weinig vandalisme is. Maar dat is niet een groot voetballand. Ik schat Duitsland ook laag in qua vandalisme. Daar hoeft de politie niet vaak op te treden..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100