Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe kan ik beter leren hooghouden met mijn zwakke been?

Toegevoegd na 11 minuten:
Met voetbal. Ik kan het wel redelijk met omstebeurten met links-rechts. Maar alleen links wil echt niet. En ik wil proberen om (bijna) tweebenig te worden.

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Voetbal
611

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Als tussenstap kan je ook proberen "om de beurt" hoog te houden, dus van rechts naar links en omgekeerd. Als dat goed gaat, kan je het ook met je zwakke been. Maar een goede voetballer is TWEEbenig!!!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Zoals je zegt, lukt het wel om en om (links, rechts, links, rechts, enz.) Probeer steeds je grens te verleggen door een stapje verder te gaan. Dus; links, links, rechts, links, links, rechts, enz. Als dat moeiteloos gaat weer een stapje verder. Dus; links, links, links, rechts, links, links, links, rechts, enz enz enz. Je zult zien dat je je linker been al snel beter onder controle krijgt. Ook hetzelfde principe, alleen met het linkse been, maar dan 1 x de bal op de grond laten stuitteren. Succes!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding