Is www.degoedkoopstevoetbalshirts.nl betrouwbaar? Iemand ervaring?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik ken de website, het is niet echt professioneel maar wel eerlijk en betrouwbaar. Waarschijnlijk word het inderdaad gerund door een handelaar die massaal inkoopt en dan doorverkoopt. Maar, hoewel het er dus niet allemaal zo betrouwbaar uitziet, dat is het wel. Je kunt er gewoon en shirt bestellen! ;)

Bronnen:
Ik heb er ooit zelf iets besteld

Deze website ziet er bijzonder amateuristisch uit. Bovendien zie je nergens wie of wat er precies achter de website zit. Geen Kamer van Koophandel inschrijving of nummer. Zij kunnen ons van alles beloven, wat zij best kunnen nakomen. Maar jij als klant hebt geen enkele garantie, dat je (tijdig) je waren ontvangt. Hoogstwaarschijnlijk zit hier iemand achter die grote partijen shirts rechtstreeks inkoopt en deze met een kleine winstmarge verkoopt. Zo heb je ook mensen in Nederland, die rechtstreeks LEGO of andere producten bij de fabrikant inkopen en dit tegen een kleinere winstmarge verkopen. Dit levert de fabrikant gelijk geld op en de verkoper haalt de producten vaak zelf op. Ook dit scheelt de fabrikant ook nog (vervoers)kosten. Ons zoontje heeft ook een paar originele voetbalshirts, maar ik zou nooit bij zo'n vage website kopen !

Hoi, ik heb hier al 2x iets besteld. Tenue van Arsenal en een shirt van Barcelona. Ze waren binnen een paar dagen binnen en waren van goede kwaliteit. Ik ben erg blij mee! :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100