heeft een voetbal club weleens nul doelpunten tegen gehad in zijn competitie?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, dat is theoretisch natuurlijk wel mogelijk, maar in de praktijk niet. Het kan gewoon niet om je doel altijd schoon te houden.

Ik kan geen onderbouwing vinden voor de profcompetitie, maar in de amateurklasses kan dit natuurlijk wel gemakkelijker gebeuren. Daar is het ongetwijfeld gebeurd, ik heb zelf (in het verre verleden) wel meegemaakt dat er een van mijn tegenstanders (relatief) zo sterk was dat die geen doelpunten tegen heeft gehad. Maar ik kan me de naam niet herinneren en kan niet meer nakijken of dat ook tot en met het einde van de competitie zo was.

Nee kijk deze link, google btw voortaan zelf is...

Het record van het langste zonder tegendoelpunten in het profvoetbal staat rond de 1400 minuten zonder tegendoelpunt. Dit is dus niet genoeg om een hele competitie zonder tegendoelpunten door te komen. In theorie is het mogelijk, maar in de praktijk zal het denk ik nooit voor gaan komen.

In het profvoetbal is dit nog nooit gebeurd. Ook in het amateurvoetbal is dit zeer onwaarschijnlijk.

in het profvoetbal is het nog nooit voorgekomen, maar in de amataur competitie en dan heb ik het over de F t/m de a is het weleens voorgekomen, tenminste heb ik het maar 1 keer gezien

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100