Hoeveel wedstrijden schorsing staat er op het bijten van je tegenstander?

Ik zag het net ene Suarez doen bij PSV-er Bakkal.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat is een subjectief oordeel. Het hangt er vanaf wat de schade is, en wat de omstandigheden waren bijvoorbeeld.

ik heb alleen de verslaggever horen zeggen dat er gebeten was.de twee betreffende spelers waren na afloop gezellig met elkaar aan het keuvelen dus het zal wel meevallen met dat bijten,laat je niet op naaien door de media.

Ik weet dat Sansoni van Vitesse een aantal jaren een speler in de neus had gebeten en daar volgens mij 5 wedstrijden voor kreeg..

Correctie : Sansoni kreeg voor een nog veel grovere beet 4 wedstrijd. Als die zijn bijten en suarez bijten naast elkaar legt zou voor Suarez 1 wedstrijd op zijn plaats zijn. Helaas trek de KNVB geen rechte lijnen dus kan je er totaal niet over oordelen hoeveel wedstrijden schorsing hij krijgt. Het hangt er maar net van af wat Bakkal verklaart, wat Suarez verklaart en wat de scheids heeft te melden. Mogelijk heeft de scheids het gezien (ook al zegt hij op tv van niet), als hij verklaart dat hij het gezien heeft, is er geen schorsing meer mogelijk. Uit de beelden blijkt dat hij er ongeveer 30 cm naast staat en er recht naar toe kijkt. Dus het word nog wat deze zaak. We horen het morgen wel 12:00 uur wel.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100