Bestaat er bij tennis een speelsterkte hoger dan 9?

Onze dochter tennist sinds een jaartje. Haar speelsterkte is 9. Hetzelfde als waar ze mee begon. Ik dacht dat 9 het laagste getal was maar hoe kan het nou dat ik ook kinderen zie met een getal achter de 9? Zouden die dan volgens de knltb sterker of juist zwakker moeten zijn dan mijn dochter? Ze zijn veelal sterker, maar was benieuwd hoe dit nou precies zit en hier weet niemand het!

Qua tenniskids sterkte zit ze in oranje 2 overigens, en diegenen die hoger dan 9 zitten, zitten veelal in oranje 1. Een niveau hoger dus.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja dat is mogelijk, echter wordt die aan het einde van het jaar gereset naar 9 (8,9999) http://starkenborgh.nl/wp-content/uploads/2016/04/CompetitievoorDummies_versie3.pdf Als beginnende speler krijg je twee keer een 9 op je pasje, als je dynamische speelsterkte na 2 jaar nog niet echt veel vooruit is gegaan, krijg je (ongeacht je dynamische speelsterkte) twee keer een 8 op je pasje. Als je onverhoopt aan het einde van het jaar een dynamische speelsterkte hebt die hoger is dan 9 (bijvoorbeeld, 10,3333, en ja dat is mogelijk), wordt in november je speelsterkte “gereset” naar 8,9999. === Iemand met een hoger getal dan 9 is dus in theorie een zwakkere speler. Maar jouw dochter moet ook gaan zakken (stijgen qua getal), als ze van die kinderen verliest.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100