Waar kan ik voor een normale prijs kaartjes kopen voor Wimbledon?

Waar kan ik voor een normale prijs kaartjes kopen voor Wimbledon voor de halve finale en finale? Want de sites die ik vind zijn al uitverkocht of kosten meer dan €3.000,- p.p. Dus waar kan ik voor een normale prijs tickets kopen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik was een keer ook naar Wimbledon gegaan. Maar ik had nog geen kaartjes toen ik naar Londen ging. Ik ging naar het stadion voor een wedstrijd in de rij staan bij de kassa en ik kon nog gewoon kaartjes krijgen, en goedkoop (ik dacht iets van 70 pond) en het was een wedstrijd van Andy Murray!! En heb je pech zijn er nog altijd heel veel andere leuke dingen te doen in Londen.

Ik ben ook een keer naar Wimbledon geweest. We zijn een dag van te voren weggegaan en die avond hebben we gekampeerd bij het Queueing van Wimbledon. We kregen daarbij ook een nummer. De volgende ochtend moesten we in de rij gaan staan op volgorde van de nummers. We moesten in een urenlange rij, aan de zijkant stonden allerlei activiteiten, maar wij zijn gewoon in de rij blijven staan. Daardoor haalden we eigenlijk aardig wat mensen in in de rij en konden we kaartjes krijgen voor court 1, waar Rafael Nadal en Serena Williams speelden voor geloof ik 65 pond per persoon :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100