Is het mogelijk om een prof tenniser te worden wanneer je op je 14e begint?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Alles is mogelijk, maar je begint met een flinke achterstand. Zeg je krantenwijk nog niet op!

als je goed genoeg bent

Natuurlijk, je hebt alleen wel een beetje aanleg nodig.

10 % talent, 90 % doorzettingsvermogen. als je dat allebei hebt, dan kom je er wel, al zal het moeilijker zijn dan wanneer je vroeg begonnen bent

Je wordt geen prof met ergens mee te beginnen, je begint ergens mee en komt er dan achter dat je of iemand anders dat je zo goed bent/talent hebt/drive hebt dat je je sport professioneel uit zou kunnen gaan oefenen. In principe zou dat makkelijk kunnen gebeuren na je 14e, dus ja dat is mogelijk. Toegevoegd na 1 minuut: Zit een vreemde zin in; jij of iemand anders kunnen er achter komen dat..

Dat hangt ervan af of je iedereen van het veld speelt. Dan is het zaak een goede begeleiding te hebben van iemand die de nodige deuren vor je kan openen.

The sky is the limit Alles wat je kunt bedenken, is mogelijk.

Naar ik meen is Paul Haarhuis rond z'n 17de of 18de jaar met tennis begonnen.Je hebt dus nog even de tijd.

ja, als je talent hebt. Op je 14e ben je nog jong en kun je nog veel leren. Als je goed je best doet en er natuurlijk ook aanleg voor hebt zou ik niet weten waarom het niet mogelijk zou zijn.

een goede tennisser kun je worden ,maar ook daar zul je (talent)aanleg voor moeten hebben. Als je competitie gaat spelen zul je t/m 14 of 17 worden ingedeeld, en daar zijn jongens en meisjes al waarschijlijk jaren voor jou al begonnen. Om proftennisser te worden zul je veel moeten tennissen(privé training volgen) mist je aanleg hebt. competitie op niveau moeten spelen toernooien moeten spelen (veel) Dus proftennisser op je 14e wordt lastig maar een goede speler zou je voor kunnen gaan niveau 4/3 maar dat komt dan mogelijk met de jaren mits daar de wil en aanleg voor is. en ook al kun je het heel goed een heel klein % haalt de top, Maar proberen is het altijd waard. heel veel succes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100