zijn mensen nog wel blij met het brons van Bob de Jong door de misser van Sven?

Het lijkt alsof het niemand interesseert dat we, ondanks het wrange moment voor Sven, toch nog een medaille hebben binnen gesleept.

hij verdient ook nog aandacht hoor!

Toegevoegd na 16 minuten:
of weten we één seconde een grijns tevoorschijn te toveren en gaan we daarna weer kibbelen over wie de fout had bij de wissel van Sven?

Laten we blij zijn met wat we wel hebben BRONS voor Bob de Jong!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, ik ben blij met het brons voor Bob de Jong. Ik gunde het Bob de Jong ook echt om een medaille te halen. Ik had eigenlijk stiekem gehoopt dat hij goud zou halen, omdat het sowieso zijn laatste kans is, (want over vier jaar zie ik Bob niet meer terug keren) en omdat hij het eigenlijk helemaal alleen heeft moeten doen, hij heeft geen grote ploeg achter zich staan. De vraag is echter of Bob de Jong zelf heel erg van zijn medaille kan genieten. In zijn achterhoofd weet hij gewoon dat zijn 10 kilometer niet goed genoeg was voor het podium en dat hij de medaille alleen maar gehaald heeft doordat er een "technische" misser heeft plaatsgevonden. Persoonlijk zou die medaille voor mij dan altijd toch een bijsmaak hebben.

Ik vind het goed van hem. Maar waarschijnlijk word hij de rest van zijn leven eraan herinnerd.

Ja hoor.. Ik ben blij voor Bob.. Kramer die zijn coach de schuld geeft, dat vind ik zwak.. Ben bang dat Kemkers van baan moet wisselen binnenkort...

Direct na de race stond er een verslaggever naast hem. En hij werd gehuldigd. En morgen de medaille uitreiking. Dus daar hoef je geen zorgen over te maken.

Ja hoor. Joepie.. Ik ben héél blij.. Neen lukt nog even niet. Sorry.. En het was niet Sven's misser, maar die van Kemkers ... 't Is toch ook VRESELIJK! We hadden gewoon Olympisch Goud gehad anders!!!! Toegevoegd na 1 minuut: Maar het is idd wel erg leuk voor Bob :-D!

Ik ben blij. Bob rules!

De focus ligt nu even helemaal op de gouden race die slecht afliep. Morgen zijn we blij dat we in ieder geval nog brons hebben gehaald. Je bent top, Bob!

Ik kan gewoon niet blij zijn met brons van bob de jong. Laten we eerlijk zijn, bob de jong zou vierde zijn geworden. Te slecht voor een medaille dus. Sven is de beste en heeft door een misschien wel onvergeeflijke fout van zijn coach, zijn gouden plak verloren.

Het zou toch wel erg sneu zijn om voor Bob niet blij te zijn.

Als ik Bob de Jong was, was ik minder blij, of eigenlijk helemaal niet. Ik vind het ook eigenlijk raar dat Sven het niet over mag doen die rit.

Ik niet. Trouwens, als Sven goed had gereden had het podium er hetzelfde uitgezien als bij de 5km.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100