Fluiten ze erbij als je met je stick tegen iemand's hoofd aangooid?

Weet jij het antwoord?

/2500

Bij hokey en ijshockey, gevaarlijk spel dus fluiten.

Ja en dan geef ik een rode kaart. Bij een opzettelijke overtreding die ook nog eens gevaarlijk is, is dit de enige passende oplossing. Als iemand zijn stick boven zin schouder houdt om de bal uit de lucht te scheppen is dat altijd geel (dus als er niemand bij staat). Ik neem aan dat je het over hockey hebt. Toegevoegd na 3 minuten: De regels zijn als volgt: Bij een overtreding wordt er altijd gefloten. De strafmaatregel hangt van de overtreding af: - onopzettelijk in middenveld (kan ook gevaarlijk spel zijn): vrije slag - opzettelijk: vrije slag + eventueel waarschuwing of kaart - Onopzettelijk in doelgebied (shoot, gevaarlijk spel): strafcorner - Opzettelijk in doelgebied: strafpush Spelbederf en opzettelijk gevaarlijk spel: altijd kaart. Toegevoegd na 39 minuten: Zie afbeelding voor de kaartenset (anders van vorm dan bij voetbal)

Bronnen:
http://www.knhb.nl/arbitrage/spelregels+en...
ik ben clubscheidsrechter (hockey)

Uiteraard is dat een dikke overtreding. Blijft niet alleen bij fluiten dan.

Nee hoor,als het even mee zit gaan ze meteen plat ,voor pak em beet 10 minuten! Intussen kun jij zelf wel een deuntje fluiten.

ja ze fluiten dan meestal wel gelijk om te kijken als er wat is

Je mag je stick niet loslaten in het veld. Wanneer je ermee gooit zal er ook een kaart gegeven moeten worden. Dit gebeurt niet altijd, scheidsrechters zijn vaak te schijterig.....

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100