Hoe kom ik aan speelgoed/ nep jaren zestig microfoon op standaard??

Mijn dochter (6) wil bij carnaval een optreden gaan doen en verkleed gaan als zangeres van Petticoat. Om het nog leuker te maken zou zo'n microfoon leuk zijn maar waar vind ik die? Zijn ze te huur? Een echte is wel te huur maar dat vind ik wat riskant qua omgevingsfactoren en kapot kunnen gaan e.d. En erg creatief (zodanig dat ik er zelf één kan knutselen) ben ik echt niet!Tips?

Toegevoegd na 3 uur:
Ter verduidelijking van wat ik bedoel hierbij een afbeelding van de microfoon in kwestie!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

op marktplaats zijn van die retro micro`s te koop. ga ervoor zou ik zeggen.koop er zo eentje voor je dochter. kun je later weer op marktplaats doorverkopen.veel succes.

Is er geen rommelmarkt in de buurt die je nog vlug kan meepikken? Ik denk dat je het daar wel vindt! Als ik nog iets vind laat ik het zo snel mogelijk iets weten.

kringloper of andere 2dehands winkel. vragen in familie-vriendenkring of die er nog 1 op zolder hebben staan. en verder eens kijken bij goedkope winkels zoals action, je weet t maar nooit. marktplaats misschien

Koop een opblaasmicrofoon van 2 euro 75 en maak daar zelf een standaard bij van bijvoorbeeld een bezemsteel. http://pf.bellatio.nl/?opblaasbare-microfoon-opblaasbare-decoratie-10011435.html&page=list-details Toegevoegd na 5 minuten: Er is ook een microfoon met standaard te koop, maar die hoort bij een speelgoedgitaar. Als je die wel kunt gebruiken is dat misschien de beste keus: http://pf.bellatio.nl/?speelgoed-gitaar-met-microfoon-kinder-muziekinstrument-10028278.html&page=list-details

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100