Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wat is de 'Tales of Roulette'?

Ik las op internet over deze truc maar kon deze nergens vinden. Kan iemand me deze truc uitleggen?

Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
1.7K
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
Het is een systeem om je winkansen met roulette te optimaliseren. Het "systeem" is wat te ingewikkeld om hier uit te gaan leggen, en feitelijk ook overbodig : het werkt namelijk niet. Als er een echte methode was, waterdicht, of zelfs maar een waarbij je kans om te winnen boven de 50 % zou komen, waren alle casino's in de wereld allang gesloten, dit spel verboden en vele gokkers miljonair. Je hoeft je niet heel erg in het onderwerp te verdiepen om te weten dat dat dus onzin is. Als je echt geld wilt verdienen aan gokken, kun je het het beste niet doen. Of zorg dat je de bank / het "huis" bent, want die wint op de lange duur altijd. Een andere methode is zogenaamde winnende strategieën ontwikkelen, daar een lang verhaal van maken en je verhaal verkopen ; altijd genoeg mensen die een gokje wagen en er in trappen. Belangrijkste informatie voor je in de link zijn dan ook de commentaren. Bronnen:
- http://www.gamblingvideotips.com/roulette-how-to-win-every-time-easy-strategy-anyone-can-do-it-part-1/

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Tales of Roulette is een strategie die er voor zou zorgen dat je altijd (of in elk geval vaak genoeg om dikke dikke winst te maken) wint met roulette.
Het "systeem" gaat er in grote lijnen vanuit dat je zuinig (kleine bedragen) en met "grote kansen" (even/oneven, rood/zwart) steeds je inzet moet blijven verdubbelen zolang je wint. Dat is heel kort door de bocht, maar er zijn heel veel bronnen op Internet die het je haarfijn uitleggen - als je de tijd hebt. In de bron een van de meest uitgebreide.

Er zijn zelfs mensen die er inderdaad een keer wat mee winnen en razend enthousiast zijn over het "systeem". Maar zoals ALLE systemen om te winnen met gokken, werkt het natuurlijk niet. Die illusie berust op ons belabberde vermogen te kansberekenen, en onze neiging magisch te denken.
Zo denken wij bijvoorbeeld dat elke keer als achter elkaar zwart valt, de kans op rood steeds groter wordt. In werkelijkheid blijft die bij elke draai gewoon 50 %. (Of zelfs iets minder, want er is 1 groen vakje.....)
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding