Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waarom zou een buitenschommel niet voor binnen mogen?

We hebben een babyschommel besteld en die willen we binnen bevestigen (is alleen de schommel en 2 touwen, dus dmv haken aan plafon of deurpost hangen) maar nou staat er bij de gebruiksaanwijzing dat de schommel alleen voor buiten is toegestaan. Waarom is dat?

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
715

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Ik denk dat dit meer is om hunzelf te beschermen. Indien je hem binnen ophangt en er gaat iets fout, kunnen zij altijd terugvallen op hun gebruiksaanwijzing. Daarnaast zorgt een schommel binnen denk ik voor meer gevaarlijke situaties van buiten, ivm muren waar je kind tegenaan kan botsen etc.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Andere antwoorden (3)

Dat je een binnen schommel niet buiten moet gebruiken lijkt mij logisch. Het omgekeerde niet. Kan.zijn dat de.schommel te ver uitzwaait voor.de gemiddelde binnenruimte. Constructief zie ik.geen bezwaren.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
misschien is de schommel te groot voor binnen :)
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Binnenschommels kun je niet buiten gebruiken omdat deze hiervoor niet zijn gemaakt. Wat ik hiermee bedoel is dat deze dan gaat rotten en dergelijke door regen, wind, sneeuw, kou etc.

Maar buitenschommdels kun je volgens mij gewoon binnen gebruiken, als je er maar de ruimte voor hebt, en de goeie aanstuiting. Als er wel iets gebeurd ben jij aansprakelijk want je gebruikt het tuig niet hoe het moet.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding