Hoe houd ik me rustig tijdens het gamen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Speel het spel heel nonchalant. Alsof het je niet interesseert. Daar wordt je rustiger van en vaak levert het ook nog betere prestaties op omdat je je dan juist beter kan concentreren i.p.v. een deel van je hersenen te gebruiken om gespannen te zijn :-D

Jezelf blijven vertellen: het is maar een spelletje. Je doet het immers omdat je het leuk vindt, niet omdat je werkelijk moet vechten voor je leven tegen gemuteerde aliens, omdat ze anders de planeet infecteren met een killer-virus. Probeer er de grap van in te zien als je doodgaat. En zie het als een uitdaging om het level alsnog uit te spelen. En bovenal: het is écht maar een spel. Als je merkt dat je je toch begint op te fokken: uitloggen. Game zolang het leuk is, en stop zodra je zo gefrustreerd raakt dat het niet meer leuk is. Morgen ligt je game nog steeds op je te wachten.

Ik denk dat alleen echte gamers deze vraag kunnen beantwoorden aangezien mensen die de ervaring niet hebben het maar als een "spel" zien. Een computerspel kun je zien als een sport, voetbal bijvoorbeeld. We weten allemaal dat voetbal oorlog is. Dit geldt ook voor computerspellen, dus er is niets mis met de frustraties die het gamen je oplevert. Maar nu, hoe ga je hier mee om? Mogelijke oplossingen: -Koop een stapel toetsenborden en muizen en leg deze in een la. Nu kun je lekker op je toetsenbord rammen en met je muis gooien als het je teveel wordt. -Als je dit niet kunt betalen is het ook een optie om postzegels te gaan verzamelen, maar ook dit kan frustraties opleveren. -Cannabis, maar dit zal je prestaties niet ten goede komen. Ik zal nog even nadenken over andere tips. Succes!

Een kussen in de buurt leggen om je op af te reageren; Metal/Rock muziek opdoen; Voice-chat met vrienden die het spe ook spelen, dan kan je lachen om frustrerende momenten.

Op skype beetje slap ouwe hoeren en lachen en voor de rest het genot halen uit de winst van het spel. En anders kan je op youtube filmpjes kijken van gefilmde gamers die flippen en da denk je wat een stakekrs en dan wordt je wel rustiger. hahah. succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100