Hoelang heb ik garantie op mijn fifa 14 voor de ps3 ?

Mijn fifa 14 heeft een klein gaatje opgelopen op de achterkant en ik vraag me af of ik nog garantie heb ik heb fifa 14 op 28-12-2013 gekocht bij de mediamarkt

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik ga er van uit dat het een dvd schijfje betreft. Beschadiging en schade van buiten af valt nooit onder garantie, tenzij je kan aantonen dat het door het apparaat is veroorzaakt tijdens normaal gebruik. Bij games heb je eigenlijk betaald voor een licentie, je zou evt contact op kunnen nemen met de maker, sony, wellicht zijn ze bereidt jou uit coulance een andere te sturen na inlevering van dit schijfje.

Zolang jij kunt aantonen dat het gaatje is ontstaan door een fabricagefout, kun je gewoon terug naar de mediamarkt. Bij gewoon gebruik moet de schijf immers enkele jaren gebruikt kunnen worden. Ik dit niet aan te tonen, moet je inderdaad even contact opnemen met Sony of EA. Ik zou bij EA beginnen. Die hebben gewoon een kantoor hier in Nederland en hebben wellicht een programma om schijfjes om te ruilen. In het verleden gebeurde dat ook weleens bij uitgevers.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100