Ik heb de eerste nintendo (nes) en ik wou weten hoeveel die waard is?

Ik heb een nintendo en ik wou graag weten hoeveel die waard is en waar ik em het beste kan verkopen. Ik zie sommige sites waar bedragen oplopen tot 50.000 dollar. De nintendo die ik heb doet het goed en er zit ook die pistool en 2 controllers bij. Met een paar hele goeie spellen.
Alvast bedankt

Toegevoegd na 13 minuten:
Dit is mijn nes met dezelfde spullen en doos zoals deze foto

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Slapen doen we 's nachts. Een NES brengt 100-200 euro op, het ligt er aan hoeveel en welke spellen erbij zitten. Zelda's doen het meestal goed. 50.000 zal je alleen voor een overcomplete set krijgen (dus alle games ooit uitgebracht + (speciale) NES met alle controllers). Toegevoegd na 1 minuut: Een NES met dit spel dan kom je er wel. http://www.techdigest.tv/2011/05/38000_nes_cartr.html Toegevoegd na 9 minuten: 30/50 euro (het wordt steeds minder). Toegevoegd na 10 minuten: Zoals met alles, even op marktplaats checken, daar zie je snel genoeg een soort standaard prijs. De laagste prijs is de meest waarschijnlijke.

Bronnen:
http://kopen.marktplaats.nl/spelcomputers-...

Een gewone NES van vroeg is niet zo heel veel meer waard. De exemplaren die voor 50k dollar verkocht worden zijn waarschijnlijk nooit uit de doos geweest, uit de eerste productieserie én hebben zeldzame spellen. Ik ga er van uit dat jouw NES geen van dit alles heeft/is en dan zou ik zeggen 3 tientjes. Toegevoegd na 2 minuten: Exclusief spellen uiteraard

Zoek eerst de waarde van de spellen op. De NES zelf is niet zo veel waard, maar uit andere reacties blijkt maar weer dat spellen veel waard kunnen zijn.

ik denk dat ook bedrag als 45 euro een goed bedrag is om hem te kopen.

De nes met orginele controllers met de orginele doos met het serienummer onder de 100 is alleen 50.000 tot 60.000 waard in amerika heb ik gehoord

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100