Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wordt nintendospel prof Layton deel 5 ook uitgebracht in non-3d versie?

Ik heb alleen een gewone nintendo ds lite, en ben gek op prof layton spellen. Maar de nieuwe, deel 5, komt uit in 3d. Is er voor mij dan geen mogelijkheid om de nieuwste te spelen? Behalve natuurlijk de nieuwe nintendo met 3d kopen. Maar behalve duur vind ik zo'n ding ook niets, krijg er last van mijn ogenvan.

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
1.1K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Er is een schuifknop op 3ds, je kan hem in 3D zetten, maar ook 2d. 2de is gewoon vlak waardoor je geen hoofdpijn krijgt.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Nee helaas, dat spel is exclusief voor 3DS en 3DSXL:

"30 augustus 2012 – De archeoloog en puzzelkraker Professor Layton beleeft binnenkort een gloednieuw avontuur dat dieper dan ooit in het verleden van de professor graaft: Professor Layton en het Masker der Wonderen. Deze nieuwe titel in de populaire serie puzzelavonturen is in Europa verkrijgbaar vanaf 26 oktober 2012, exclusief voor Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL. De game is bij retailers verkrijgbaar als traditionele verpakking, en zal tegelijkertijd ook beschikbaar komen als digitale download via de Nintendo eShop."
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding