Ik heb mijn tv op playstation staan, kan dat?

Ik heb mijn playstation op een tafeltje staan, en op die playstation staat weer mijn tv, kan dat kwaad?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het is sowieso beter om hem erlangs te zetten, of eventueel te playstation OP de tv (tenzij je geen beeldbuis hebt, dan gaat dit niet). Het kan zijn dat je playstation het nu houdt, maar kunststoffen ondervinden kruip. Dit is een effect wat na langere tijd groter wordt. Zo kan het dus gebeuren dat over 2 maanden de buitenkant opeens kapot springt. Het is i.i.g. NIET bedoeld als ondersteuning voor een TV. Toegevoegd na 8 minuten: Ik heb geen reacties meer over dus voeg het hier maar toe: Kruip is een maat voor hoeveel "verlening" er bij een bepaalde spanning (kracht per vierkante meter) er in een bepaalde tijd ontstaat. Ik zeg niet dat het zal gebeuren, maar er is een kans dat hij na een tijdje bezwijkt. (hoe langer het duurt hoe groter de kans wordt). Als je meer uitleg wil over kruip moet je maar een PB sturen. Ik raad je desondanks toch af om een TV op de playstation te plaatsen, je zult geen vergoeding krijgen als hij kapot gaat.

sony is een goed merk. het ligt er aan wat voor tv je hebt. heb zo'n hele grote dikke beeldbuis. dan zal dit niet goed zijn voor je playstation. een dun tv'tje kan geen kwaad.

Ja dat is natuurlijk nooit bevorderlijk voor je Playstation, ook zal je elke keer met het verwisselen van CDs de TV er af moeten halen, wat voor extra kans op het kapotmaken van zowel je tv als Playstation zorgt.

nee dat is zeker niet goed het zijn apparaten die bijde warm worden en hun warmte kwijt moeten en dat geld zeker voor een playstation en het gewicht is ook niet echt goed voor je playstation beter is het om hem er naast te zetten

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100