ALs je een game erg leuk vindt voegt een strategy guide (die je in de winkel kan kopen) echt veel toe aan de game?

En dan heb ik het over zowel de singleplayer als de multiplayer

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

de meest toegevoegde waarde, weet ik uit eigen ervaring, is dat met zo'n guide je een echt verhaal hebt zeg maar. Informatie op internet is over het algemeen zo nuttig als je eigen manier van ernaar zoeken. Zoek je slim, krijg je goede info. En omgekeerd. Met andere woorden: je moet op voorhand een idee hebben over wat je eigenlijk wilt weten Met een guide kom je, als je die doorneemt, dingen tegen waar je zelf nog niet bij had stil gestaan als je geluk hebt. De toegevoegde waarde van zo'n guide is dus vooral aan jezelf uiteindelijk. Bedenk wel dat zo'n guide slechts een moment opname is. Tot het moment van schrijven was dat en dat trucje bekend. Het is papier en er zal dus niets aan worden toegevoegd (tenzij er een "guide v1.2" uit komt natuurlijk die je dan óók weer mag/kan kopen ;) Internet heeft dat probleem niet. Als een spel dus een patch ondergaat bijvoorbeeld heb je kans dat je guide niet meer zo goed is. Daarnaast zal, als je het spelletje echt veel speelt, heel erg veel (zo niet alles al) bekend zijn wat in zo'n guide staat. En dan heb je niets meer dan een naslagwerkje van je eigen ideeën helaas.

jazeker voegt het toe je hoeft niet ellende lang te zoeken om iets te doen of voor mekaar te krijgen in de game en je weet waar je heen moet in het betreffende level daarom vind ik het leuker om zonder te spelen is juist gaaf lekker lang zoeken en bedenken hoe je ergens voorbij komt of hoe je die eindbaas verslaat

Nee, dat is eigenlijk geldverspilling. Het is alleen hoe je levels uitspeeld en wat je in multiplayer het beste kan doen. Op [game].wikia.com vind je dezelfde info maar dan gratis.

Nee, niet voor zo een dure prijs. Je kan dit soort dingen ook op internet zoeken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100