Doet playstation network het al?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, het werkt nu nog niet...

Er is wel een nieuwe update gekomen moet je wel doen ff.Waneer?De servers zijn lang niet actief geweest dus het zal nog wel een weekje ongeveer duren hoor.

Nee ik vrees dat dit nog wel even gaat duren. Zelf vind ik Sony niet echt heel erg handig met de media omgaan. Zo krijg je een welkoms pakket gratis daar kan je 2 games uitkiezen van een lijst van 5 alleen deze lijst is nog steeds niet aangekondigd ook stellen ze de datum van online gaming steeds uit. Je kan naar het twitter account van Sony kijken (playstationNL) voor de updates.

Het gaat vandaag gebeuren! In de U.S. spelen ze nu al online! Nog een paar uurtjes.

Ja het werkt.

Het is momenteel in Nederland alleen nog mogelijk om de update te downloaden. Hierna kan je nog niet inloggen i.v.m. onderhoud. Dit zal waarschijnlijk in de loop van de dag wel kunnen, gezien de snelheid waarmee Amerika online is gekomen. Als je eenmaal kan inloggen zal je ook de mogelijkheid hebben om je wachtwoord te wijzigen. Aankopen doen in de shop zal nog niet mogelijk zijn. Verwacht word dat 1 juni alles weer operatief moet zijn.

Bronnen:
http://tweakers.net/nieuws/74449/sony-begi...

Nee het is nog niet online. En de het duurt nog langer voordat de Store online is. Toegevoegd na 20 uur: Hij doet het weer!

In barendrecht ( 5 minuten van Rotterdam ) doet het het al

Ja hier wel :) (limburg)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100