Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wat is het verschil tussen Forza Motorsport 6 en Forza Motorsport 6 Apex?

Verwijderde gebruiker
7 jaar geleden
in: Games
1.6K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Windows 10-gebruikers kunnen vanaf 5 mei aan de slag met de open bèta van Forza Motorsport 6: Apex. De gratis game is een uitgeklede singleplayer-variant van Forza 6 voor de Xbox One, met aanpassingen voor pc zoals ondersteuning voor DirectX 12 en 4k-resoluties.

Uit de informatie die online is gezet op de Forza Motorsport-website blijkt dat Apex alleen singleplayer te spelen is. De game krijgt een carrièremodus die bestaat uit twaalf evenementen, een zogenaamde 'showcase tour' met de hoogtepunten uit Forza Motorsport 6. Er zijn 63 auto's beschikbaar en zes banen, met twintig verschillende configuraties.

Nieuw in Apex zijn Spotlight Series, evenementen waarin spelers worden uitgedaagd met een bepaalde race, waarmee nieuwe achievements zijn te behalen. Apex krijgt ook een nieuw Race Points-systeem, dat spelers moet stimuleren om hulpmiddelen uit te schakelen.

Volgens Microsoft zal Turn 10 tijdens de open bèta werken aan het verbeteren van de prestaties van de game en gedurende de test moet er ondersteuning komen voor stuurtjes. Ook volgt de mogelijkheid om vsync uit te schakelen en komt er een in-app framerate counter. Uit de bewoordingen valt op te maken dat deze functies bij aanvang van de bèta nog niet beschikbaar zijn.

Het is dus een gratis versie welke alleen te spelen is op Windows 10. Ook heeft de game alleen singleplayer.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
7 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding