Mijn minecraft folder bevat geen bin. Hoe kom ik nu bijm minecraft.jar?

Ik wil de SPC mod in mijn minecraft.jar folder toepassen maar ik heb geen bin folder met minecraft.jar. is er een andere methode om deze folder te vinden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

als je met een Microsoft pc werkt is het makkelijk. Ga naar menu Start, klik op uitvoeren en typ het volgende in: %appdata% Er popt een nieuwe venster open met allemaal mappen. als het goed is moet daar de minecraft folder te vinden zijn waar je ook de minecraft.jar bestand kan vinden in een van die mapjes daarin, heb zo ook een aantal mods kunnen installeren. Veel succes! ;) P.S. als je dat te moeilijk vind, ga dan gewoon in het menu naar de plek waar je een ander texture kiest voor je blokken en klik op de knop op de bodem waar je meer textures kan installeren, hij opent dan de sub-bin textures van diezelfde grote minecraft bin waar je die .jar bestand kan vinden ;)

als ik jouw was zou ik de automatiche installer gebruiken, veel handiger dan manueel. als dat niet werkt dan minecraft ff opnieuw installeren

Je hebt tegenwoordig geen bin meer met een minecraft.jar maar een versions map met daar in alle versies die je geinstalleerd hebt. Kies de versie die de mod gebruikt een open die ook, bijvoorbeeld: "1.7.2" daar staat een jar bestand en die moet je openen met winrar en dan kan je daar alle dingen instoppen die ook in het bestand van de mod staan.

Bronnen:
youtube

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100