Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Is het nodig om kontrol freeks op de playstation 4 controller te gebruiken?

Ik zou graag een kontrol freek willen kopen. Ik wil dit dan op mijn playstion 4 controller zetten. Het enige probleem is dat ik twijfel of het wel nodig is. De kontrol freeks waren namelijk heel populair op de playstation 3 (en xbox 360), maar die joysticks waren dan ook niet zo prettig vergeleken bij die van de playstation 4. Is het een goede zet om de kontrol freeks te kopen, of doe ik er het best aan gewoon op de (al verbeterde) joysticks van de playstation 4 te spelen?

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
in: Games
907
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Het idee zal zijn dat je door het verlengen van de sticks meer accuratesse hebt. Of het zal bevallen zal natuurlijk persoonlijk zijn.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Nee, niet nodig, wel handig. Zelf heb ik een xbox 360, en heb kontrol freeks - Phanthom gekocht en merk wel dat het helpt bij voornamelijk actiegames (CoD, Battlefield, GTA). Het klopt dat je zegt dat de Next Gen consoles veel gevoeligere joysticks hebben, maar kontrol freeks zullen zeker een beetje helpen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding