Wat is goed koper game laptop of game pc?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ligt er aan wat voor prestaties je er van verwacht , dan moet je je afvragen van welke games ga ik spelen ? , niet te zware games kunnen wel op een laptop maar zware games weer niet zoals COD black ops 2. welke processor , welke videocard ? er zijn sites waar je een game pc en of laptop kan samenstellen zoals deze : http://pc-samenstellen.nl/budget-game-computer?tab=configuratie

Hangt af van wat voor gaming laptop of pc je wilt. Ik zou gaan voor de computer. Die is waarschijnlijk goedkoper als je hem zelf in elkaar zet en ook beter. Laptops zijn vaak minder goed qua prestatie.

Voor dezelfde prestaties is een desktop goedkoper. Bij dezelfde prijs presteerd een desktop beter.

Koop een pc. Je betaalt nu €1000 voor een redelijke pc maar over 4 jaar stelt die niks meer voor. En de games zijn dan stukken mooier en beginnen dan op je pc te haperen en dergelijke. Dan kun je natuurlijk je pc uitbreiden, dat kan met een laptop ook maar meestal is dat een stuk lastiger en duurder.

Een game-laptop is over het algemeen een factor 3-5 duurder dan een game-desktop. Verder vallen de voordelen van een laptop vaak weg bij game-laptops, omdat ze over het algemeen een stuk groter en zwaarder zijn dan normale laptops.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100