Hoe kan ik minecraft server spelen zonder de host?

Ik kan niet alleen op de server van een vriend spelen. Als hij me een uitnodiging stuurt gaat het allemaal prima. Maar zodra hij offline gaat word ik verwijderd en staat er lost conection to host. Hoe kan ik toch op die server spelen als me vriend offline is

Weet jij het antwoord?

/2500

Omdat niet een server host, maar hij host, dus als de host weggaat heb jij geen ontvangst daarvan, dus de eigenaar host de map, geen server doet dat.

Zelf weet ik niet of een bukkit server hebt of hamachi. maar als de host weg gaat betekent niet gelijk dat de server stopt. pas als de host de server via zijn cmd.exe afsluit is de server gesloten. bij de bovenstaande server opties spreken we van een gratis manier. als je een server wilt die 24/7 runt moet je een echte host zoeken, die voor een vast bedrag (maandelijks) je server runt met de bij geleverde RAM (geheugen). dus je hebt 2 keuzes: 1, je stel je vriend voor om zijn pc te runnen nadat hij weg is. 2, je laat een betrouwbare host je server runnen, voor een klein bedrag.

Ik had zelf een Hamachie server en ik liet de server 24/7 aanstaan. Je pc wordt er wel sloom door dat minecraft 24/7 draait maar het werkt wel.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100