Waarom laggen mijn games op mijn Playstation 3 als ik ze offline speel?

Neem bijv: Gta5

Als ik gameplay filmpjes op internet zie ziet het er veel beter, strakker en scherper uit, ook als je in de verte kijk is het bij vrijwel alle filmpje beter en hoeven de graphics niet worden geladen.

Nu heb ik vanmiddag ook Gta5 aangeschaft en het valt me op dat de gameplay erg traag is en de actie achterloopt met wanneer ik de knop indruk.
Ook zie ik dat graphics in de verte constant moeten worden geladen.
Dit beinvloed mijn speelplezier.

Iemand enig idee ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien heb je al een oudere PlayStation, of een minder goeie, want je hebt natuurlijk verschillende. Mijn tip is om de graphics misschien wat lager te zetten, of soms is je koeling vies en onder de stof. Succes! :)

Misschien heb je een oudere PS3. Of je PS3 word te snel warm door te veel stof? Ik heb zelf geen PS3 en ik zou ook niet weten hoe je de PS3 open maakt, maar als het kan zou ik even de PS3 open maken en voorzichtig schoonmaken. Of je zet je PS3 in een open ruimte want in een kast word het natuurlijk veel warmer.

Er kunnen meerdere redenen zijn. Mischien hebben de mensen die het spel spelen in de filmpjes een xbox. Of je hebt een oudere ps3 versie. Het kan ook zijn dat je hardware een beetje "moe" is, dit kan je testen door te voelen of je console heel warm is als je speelt

Had ik ook last van toen ik overstapte naar een hd tv. Wat het bij mij oplosten was een goede hdmi kabel. Dus koop een hdmi kabel proublem solved ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100