wat moet ik doen als me xboxlive aangeeft met online spelen van call of duty blacks opps 2 This profile is not allowed to play?

ik wil online black ops 2 spelen, zodra ik ik online ga geeft ie aan this profile is not allowed to play.

ik heb online ook xboxive internet gekocht en als ik die bij redeemcode invoer moet ik weer meer gegeven invoeren, voor billingadress?

kan iemand mijn vertellen wat ik moet doen om online te kunnen spelen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je account checken op https://billing.microsoft.com/ . als hier aangegeven wordt dat je geen live subscription hebt is dat je probleem. anders ook nog even kijken naar parental controls. het kan zijn dat je deze niet goed ingesteld hebt (dat jou live account geblokkeerd word door een parental account). http://support.xbox.com/nl-NL/billing-and-subscriptions/parental-controls/xbox-live-parental-control Als beiden niet werkt dan moet je contact opnemen met microsoft: http://support.xbox.com/nl-NL/contact-us#0:0:9

Check even of je xbox live gold hebt zo niet moet je het kopen om online te kunnen.

Als al de antwoorden hierboven er niks mee te maken hebben kan je altijd het proberen op te lossen met de Xbox support op support.xbox.com/nl-nl/ En als dat niet werkt kan je contact opnemen via http://support.xbox.com/nl-nl/contact-us hopelijk werkt het snel weer veel succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100