Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Kan ik met deze laptop De Sims 3 spelen?

http://www.laptopshop.nl/product/216553/acer-aspire-v3-771g-53216g50makk.html

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
in: Games
997

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (3)

jazeker, moet lukken want ik heb ook een Acer laptop en heb tot nu toe bijna alle delen van call of duty kunnen uitspelen en daarbij heb ik een lange tijd gta iv online gespeeld. nou denk ik ook dat de sims 3 niet heel veel graphics vereist en je kunt waarschijnlijk altijd de graphics wat lager zetten. als je wat dieper in pc gaming gaat raad ik je een pc joystick aan, ik heb een usb xbox windows controller van 25 euro.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Met deze laptop kan je gemakkelijk Sims 3 spelen. Deze laptop is zelfs "overkill" als het gaat om rekenkracht en grafische rekenkracht. Als je een laptop gaat kopen om dit spel te spelen, kan je ook veel goedkoper uit.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
makkelijk dat gaat zeker lukken deze laptop heeft een 6gb ram dat is hoog voor een laptop het gemiddelde is 4 gb en daar kan je ook al sims mee spelen dus dat gaat echt makkelijk lukken
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding