Hoe moet je de Sims3 orgineel downloaden?

Ik heb de computer gereset en nu kan ik niet meer de Sims3 downloaden want ik heb hem al een keer eerder gebruikt maar ik doe het echt orgineel met het emailadres en wachtwoord. Hoe kan ik er voor zorgen dat ik hem weer kan installeren?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je de Sims3 hebt gekocht kan je die zo downloaden via Origin. Ik heb zelf het probleem dat mijn laptop geen cd's meer pakt. Je kan Origin heel simpel installeren. Het is een programma van EA zelf. Als je Origin hebt geopend en je logt in dan kan je licentiecodes invoeren. Origin gaat dan na of het klopt en als het klopt kan je via Origin zelf je Sims3 weer downloaden. Je hebt dan geen cd meer nodig om het spel te spelen.

Bronnen:
http://www.origin.com/nl/download

Origin wil nog wel eens moeilijk doen over het aantal keer dat je een game download. Ik zou ze gewoon proberen telefonisch te bereiken want als je een mail stuurt kun je maanden wachten. De live chat is nou ook niet bepaald populair. Als je een licentiecode hebt is het handig dat je die bij de hand houdt. In mijn bron staat het telefoonnummer voor zowel Belgie als Nederland. Als je hem op Steam hebt kun je alles gewoon opnieuw downloaden. Ga naar je library en zoek naar Sims 3. Toegevoegd na 1 minuut: Met "aantal keer downloaden" bedoel ik op verschillende PCs / laptops. Aangezien je je hele PC leeggehaald hebt wordt die gezien als nieuw.

Bronnen:
http://www.ea.com/nl/news/support

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100