Hoe ''join'' je een server op minecraft?

Ik heb nu een dag minecraft maar weet niet hoe je moet ''joinen''?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je moet eerst met ze 2e of op een laptop of op een telefoon ofzo iets. Maar een laptop en een telefoon samen verbinden gaan volgens mij niet. Op de telefoon enz. moet je op het zelfde wifi zitten, dus op de zelfde router. Op de laptop moet dat ook maar dan ga je eerst, de gene die het speel speelt die je wilt joinen, naar optie's. Dan druk je op 'open staan voor lan-verbinding' die MOET aan staan. Dan moet de ander drukken op 'multiplayer' dan gaatie even zoeken naar een wereld om te joinen. Dan druk je op de wereld van de ander. En dan zit je als het goed is in de wereld van de ander! Succes!

Om een minecraft server te "joinen" heb je het ip adres nodig. een voorbeeld (werkend) is 188.165.212.13 Nu je het ip adres hebt ga je naar Multiplayer. Daar druk je op direct connect, en plak je het IP adres van de server in het vakje "server address". Druk dan op Join server, en je hebt een server gejoint! Als je de server meerdere malen wil bezoeken, kan je ook op add server drukken. dan staat er bij play multiplayer meteen een "snelkoppeling" naar de server.

je kan een server "joinen" door een server toe te voegen bij IP moet je dan een werkend IP-adres invoeren, je kan bijvoorbeeld op http://minecraftserverlijst.nl/ servers vinden en dan het IP-adres knippen/plakken. Veel succes!

eerst server ip in multiplayer zetten dan erop dubbelklikken. Of op de server klikken en dan op join.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100