Zoek een grafische kaart (liefs AT/AMD en Nvidia) die geschrikt is voor mijn computer (Intel (R) Pentium (R) D CPU 2.66GHz). Graag een van klasse 3?

Ik zoek een grafische kaart omdat ik graag de Sims 2 wil spelen. Daarvoor moet ik een grafische kaart hebben die in klasse 3 valt. Ik heb hier wel een overzicht van grafische kaarten, maar weet dus niet welke het beste is voor mijn computer. http://www.simshelp.nl/Sims2/Grafisch/kaarten.html

Weet jij het antwoord?

/2500

Waar je vooral naar moet kijken is dat je de goede soort videokaart koopt, je moet waarschijnlijk een AGP-slot videokaart kopen omdat je een oude PC hebt. Die verkopen ze alleen nog online. http://tweakers.net/pricewatch/276758/powercolor-hd3450-512mb-ddr2-agp.html Nr 3 klassering. Toegevoegd na 2 minuten: Als je een DVI-monitor hebt (witte aansluiting) kan je nog een beter videokaart kopen. http://tweakers.net/pricewatch/223711/sapphire-hd-3650-512mb-ddr2-agp.html Toegevoegd na 5 minuten: Voor dat je wat koopt moet je er echter zeker van zijn dat je de goede aanlsluiting hebt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100