Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Welk Nintendo spel ik geschikt voor een oude vrouw ?

Mijn moeder van 80 heeft een Nintendo (het model met het iets grotere scherm), ze heeft een paar puzzel- en kaart spelletjes. Maar ze zoekt nu spel waarmee ze ook kan lopen/springen. Ze heeft geen snel reactievermogen, ik zoek voor haar dus een spel dat niet zo snel gaat. Welk spel zou dan geschikt zijn ? Het mag ook een kinderspel zijn.

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Games
754
Ritsuka
11 jaar geleden
Nintendo is het bedrijf, waarschijnlijk bedoel je de Nintendo DS XL, het handheld apparaat wat momenteel het meest verkocht word.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (3)

Ik kan je misschien Dora en Spongebob aanraden. Is loop/springspel met als doel om muntjes te verzamelen. Geen moeilijke vijanden.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Brain training/mario niks moeilijks, en als liefst rustig.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
je kan eerst art of balance spelen dat is zo'n rustig spel waarbij je ook je hersens gebruikt of je kan die teken spel kopen wat je vaak op de reclames ziet . dat je een foto moet maken en dan natekenen . best leuk . je kan een trailer bekijken . op youtube.nl .
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding