Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

I/O Fout bij mijn sims 3? HELP!

Hallo, ik heb sinds een jaar Sims 3 en had hem ook gewoon gedownload op mijn Asus laptop, toen mijn laptop leeg was gemaakt probeerde ik hem opnieuw te instaleren, dit lukte niet. Wel kan ik hem spelen op mijn vaste computer, maar ik speel het liever op mijn laptop. Hij download heel traag en steeds als hij op de helft is krijg ik 'I/O-fout .... 'en dan krijg ik 2 opties, opnieuw en annuleren, als ik op opnieuw druk krijg ik die melding gewoon steeds opnieuw..

Ik hoop dat jullie me hierbij kunnen helpen want ik wil het heel graag weer spelen!

Mvg.

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Games
861

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Hoe bedoel je, je laptop was leeg geraakt? Waren dan al je gegevens verwijderd ofzo?

Misschien moet je eerst je vorige installatie verwijderen van de sims3 voor je het opnieuw kan installeren?
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Ga naar deze computer en zoek de schijf waar je normaal je sims op installeert meestal is dit (C:\) druk rechtermuisknop op C: en ga dan naar eigenschappen eenmaal in het venster van eigenschappen ga je naar de tab EXTRA je ziet dan foutcontrole druk op "nu controleren" laat het proces doorlopen en probeer het nog eens ik hoor graag of de oplossing voor je werkte ;).
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding