hoe heet het online multiplayer schietspel dat ik zoek? (zie verdere uitleg)

Ik zoek een spel dat ik vroeger weleens online speelde. hiermee bedoel ik zo´n 2 jaar geleden. je was een man of vrouw en zat in een server. je had een pistool en kon rondlopen op een terrein waar je andere mensen tegen kon komen. deze moest je dan neerschieten. je speelde een bepaalde tijd en dan won degene die de meeste anderen had omgelegd.
met de knoppen 1 tm .... ik geloof 6 kon je switschen tussen pistolen.
het spel was online en gratis te spelen. je had er geen account voor nodig. hoe heet dit spel ook alweer?

Toegevoegd na 21 uur:
Het ziet er best wel reallife uit. Je kan het spel in klein scherm spelen, maar ook in volledig scherm zodat het lijkt alsof het op je computer staat.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik weet niet zeker of je deze bedoelt, maar hij heet schijnbaar knight online, die naam komt mij niet bekent voor. Hier heb je een paar bronnen, de eerste van youtube is een filmpje van het spel dat ik denk dat jij bedoelt en de tweede is het spel.

is het misschien warrock?

Klinkt ook een beetje als Unreal Tournament, al is je omschrijving wel érg algemeen.

Action Queke zou het ook kunnen zijn. Mijn broer speelde dit heel erg veel, was met een bepaalde tijd, online, multiplayer, zonder account te spelen.

Is het niet raze?

uberstrike denk ik oke beetje late reactie maar ik speelde die ook rond die tijd altijd alleen nu is die stop gezet en kan je die niet meer spelen wat ik heel jammer vind

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100