Hoe kan ik mijn sims in de sims 3 laten trouwen?

Ik heb een man en een vrouw op de sims 3 die ik wil laten trouwen. Maar ik kan nergens vinden hoe dat moet en niemand weet het.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik ben niet bekend met hoe de Sims 3 inhoudelijk werkt op dat gebied, maar ik weet wel hoe het bij de Sims en de Sims 2 werkte. Sims hebben in die spellen allemaal van die metertjes waaruit hun geluk, aandrang om naar het toilet te gaan enzovoort blijkt, door twee Sims samen leuke dingen te laten doen (een grap vertellen, dansen, dat soort dingen) gaan de metertjes voor vriendschap omoog. Op het moment dat in die eerste twee spellen de vriendschapsmetertjes voor 2 sims (wederzijds) hoog genoeg zijn dan wordt het mogelijk om een aanzoek te doen, dat is dan gewoon een optie in het menu, waar ook acties zoals praat, dans enzovoort staan vermeld. Als alles goed gaat wordt er ja gezegd en dan gaat het voor de rest geloof ik vanzelf. Let wel dit was bij de vorige versies zo, maar ik denk niet dat er heel veel veranderd is.

ervoor zorgen dat ze vrienden worden en zorgen dat ze 100 vrienden zijn en dat ze verliefd op elkaar zijn en veel romamatiek opties gebruiken , zorg er wel voor dat ze goed humeurt zijn.

Ik denk naar het gemeentehuis ofzo?

hier wat website`s met de zelfde vraag: en dus ook antwoord op je vraag! http://www.cheatnow.nl/forum/viewtopic.php?p=429430 http://forum.girlscene.nl/forum.php/list_message/4127117?visitorId=5fb28e4d103a7622cabb551c55a19f20 http://www.mammasims.nl/index.php/sims-3-fan-fest

Voor de Sims 3 op de Xbox 360 moet het zo: Als je het optimale van hartendieven bent dan krijg je op een gegeven moment 'verkering vragen' te zien druk daarop als je dan ook verkering hebt dan kan je een 'aanzoek doen' als dat lukt krijg je een melding voor de rest.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100