Is 4gb genoeg voor een Xbox 360?

Ik ben van plan om een xbox 360 te gaan kopen, ik ga er alleen spellen op spelen, is 4gb dan genoeg??

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

nee helaas de 4gb is te weinig want het is raadzaam om de spellen op te slaan op je hdd zodat je de cd drive bespaart kwa warmte en dat ie minder heet wordt en daardoor gaat de 360 ook weer langer mee en is ie een heel stuk stiller en het laden van de spellen gaat ook vlotter dus ik zou voor de 250 gb gaan heb je echt veel meer aan en je kan dan ook wallpapers en andere leuke dingen opslaan zonder moeite Toegevoegd na 1 minuut: en wat je zegt je speelt er alleen spellen op dus je heb dan met de 250 gb meer dan genoeg ruimte om je spellen op te slaan veel speel plezier met je 360

Nee, ik vrees van niet 4gb is snel vol als je demo's wilt of films en muziek.

Zolang je niks download en alleen speeld, zou het voor even genoeg moeten zijn?

Ik heb een PS3. Een update van Gran Turismo 5 was 8GB. Dan is 4GB dus te weinig; mijn PS3 heeft 160GB. Je zou dus kunnen stellen dat 4GB weinig is. Maar als je niets download (updates/demo's) dan moet 4GB genoeg zijn. Als je veel spellen hebt, zou je beter wat meer geheugen kunnen nemen.

Niet bepaald, elke account dat je van een spel maakt, is 1 mb ofzo. Sommige downloadable contents zijn zo'n 1gb nee, 4gb is zo op. Je kan beter een memory drive van 20 gb kopen, of meer.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100