Is het realistisch dat in schietspellen bepaalde wapens verschillende "damage" waarden hebben?

Hebben echte wapens nou echt verschillende schade waarden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Natuurlijk, je hebt bijvoorbeeld andere kogels. En als elk wapen dezelfde damage zou hebben, waarom zou er dan meer dan één wapen zijn? :P De ene is beter dan de andere, vergelijk het met auto's: je hebt altijd auto's die beter en sneller zijn, doordat ze andere functies wel of niet hebben onder andere.

schietspellen zijn alles behalve realistisch, als er bij verschillende wapen soort de zelfde munitie word gebruikt dan is de schade ook weinig verschillend. hoe groter het patroon des te groter de schaden Toegevoegd na 3 minuten: de schade heeft weinig met het wapen te maken. de munitie doet het werk ( schade) je hebt nauwkeurige wapens en onnauwkeurige wapens en veel verschillende vuursnelheden. daar zitten de grootste verschillen in

Verschillende wapens hebben verschillende kalibers. Dit is de dikte/massa van de kogels die ze afvuren. Een hoger kaliber zal meer schade aanrichten.

Als je met een shotgun schiet is het toch ook normaal dat je meer damage doet dan wanneer je met een gewoon pistool zou schieten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100