Hoe kan ik een alien baby vermoorden op de sims2?

Ik heb een alienbaby en wil er van af hij word ook niet ouder ofso en verbranden helpt niet.

Weet jij het antwoord?

/2500

die zijn ondood baar. je kan wel de kinder bescherming laten komen. bouw een hokje dicht van deuren en ramen waar het kootertje vervolgens in moet zitten. en veel speel plezier verder na verloop van tijd komt de kinder bescherming hem ophalen.

Dat kan ook niet, het is net als een plantenbaby. Ze gaan niet dood, wat je ook probeert. Het enige wat je kunt doen, is niet opslaan, maar als je dat al hebt gedaan kun je alleen maar een nieuw spel maken. Ik heb overigens zelf nog nooit uitgevonden wat er gebeurt als een alienbaby opgroeid. Misschien kan hij dan een drankje kopen? Net als bij volwassen Sims? Toegevoegd na 2 minuten: Je zou de cheat Ctrl-Shift-C Move_objects on kunnen proberen. De baby oppakken en deleten.

Niks mee doen / volledig verwaarlozen. (Niet voeren, niet verschonen, niet in bed leggen, gewoon op de grond laten liggen, niet aanhalen, niet knuffelen ofwel 'no speak, no touch, no eye-contact ;-) .Op een gegeven moment zijn alle balkjes rood en legt hij het loodje. Of je moet , als je haast hebt, de cheat "bolproptestingcheatsenabledtrue" intikken (ctrl-shift-c) , dan kun je de balkjes zelf helemaal op rood instellen. Gaat ietsie sneller, want het zijn taaie koters. Toegevoegd na 1 minuut: Sory, dood gaan ze niet ; de kinderbescherming komt je van hem verlossen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100