Ondersteund Flight Simulator X ook Quad core processors?

Ik heb een Dell met een Intel i5 520 met Flight simulator X daarop geinstalleerd. Als ik op Flight Simulator X op bijvoorbeeld Schiphol aanvlieg dan begint het beeldscherm te haperen, waarschijnlijk omdat die dan veel moet inladen. Het spel is gemaakt toen er nog Windows XP was en ik vraag me dus af of Flight Simulator X wel TurboBoost en quadcore processors ondersteund, want je zou wel zeggen dat die met turbo boost niet hoeft te haperen aangezien het spel is gemaakt in de tijd dat alles wat trager was. Wel moet ik zeggen dat ik een uitbreidingspakket heb voor schiphol dus het zou ook daar aan kunnen liggen. Kan ik het misschien instellen dat die Quadcore en turboboost ondersteund?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik denk dat dit eerder aan je videokaart ligt dan aan je processor (bij XP waren er ook al quadcores) als je videokaart niet snel genoeg is blijft hij ook haperen.

Een intel i5 is een dual core processor dus het zou niet moeten kunnen dat je quad core kan instellen. Probeer de driver van je grafische kaart te updaten, ik kreeg bijna dubbele zo hoge framerate nadat ik mijn videokaart zn divers had geupdate, en dat pas na één jaar! Je kan updates voor je driver downloaden op de site van de producent, dus bijvoorbeeld ATI of nVidia.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100