Weten jullie waar een goedkope Xbox met minstens 250 GB hardeschrijf te koop is?

Het moet in een winkel zijn, niet online dus. Als je er een online vindt met maximaal 2 dagen bezorgen, kan het nog wel! Ik wil er ook geen mobiele abonnement erbij ofzo. Ik hoef er ook maar 1 controller bij, mogen er meer zijn. Games erbij hoeft ook niet, maar het zou wel leuk zijn!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bij 4Launch hebben ze deze in de aanbieding, ze hebben zes stuks op voorraad (volgens de website). 239 euro, incl verzendkosten. Je kan bestellen via de webshop, maar het bedrijf zelf is gevestigs in Eindhoven. Succes! Toegevoegd na 3 minuten: ps: Op marktplaats zijn er ook veel te vinden, er staat nu 1 voor 175 euro (wordt nog op geboden) , maar de vraag is of je voor die paar tientjes meer niet gewoon beter een nieuwe kunt kopen :) http://kopen.marktplaats.nl/search.php?stop_force_description_search=1&from_searchbox_advanced=1&q=xbox+250Gb&g=0&qsf=0&postcode=8926&distance=&search=Zoek

Bronnen:
http://www.4launch.nl/shop/product/094424/...

Alleen de nieuwe Xbox 360 Slim heeft een harde schijf van 250 GB. Aangezien deze nog niet zo lang bestaat heb je weinig kans deze tweedehands te vinden. Toegevoegd na 1 minuut: Dat gaat je dus 250 euro kosten. Voor 100 euro minder heb je dezelfde Xbox met een 4 GB harde schijf.

Bronnen:
http://www.intertoys.nl/games/xbox-360-250...

Voor 240 Euro kun je bij Dixons terecht. Voor meer winkels, en online-shops, klik de link.

Bronnen:
http://tweakers.net/pricewatch/258771/micr...

misschien op toysxl.nl kijken daar hebben ze bijna al het speelgoed

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100