Hoe kun je je beschermen tegen negatieve energieen/entiteiten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Negatieve entiteiten/ energieën kunnen je niets doen!! Ze zijn niet in staat je wat dan ook aan te doen. Als jij zelf in staat bent, deze energieën te voelen, te ontdekken, dan ben je ook ver genoeg om te weten dat ze je niets kunnen doen! Dat je er nooit bang voor hoeft te zijn. Maar ik denk, dat je zelf niet zo ver bent en deze vraag stelt uit nieuwsgierigheid of sensatie, als dit laatste zo is, dan ben je er ook wel ergens bang voor en juist deze angst is de opening voor negatieve energieën!! Gevolg, angsten, slecht slapen, nachtmerries, opgejaagd voelen, onrust, geen trek in voedsel, gewichtsverlies, migraine achtige hoofdpijn, maag en darm problemen, tot aan ziekenhuisopnamen aan toe.!! Hoe je te beschermen, blijf met je beide benen op de grond, laat je door niemand gek maken, praat er over met anderen die het begrijpen, zorg voor een gezond lichaam met veel regelmaat in je leven, voel je daardoor sterk en als je, je sterk voelt, kan je niets gebeuren!!!

Vouw een hoedje van aluminiumfolie en draag deze 24 uur per dag. Gegarandeerd succes.

Daarvoor kun je zelf een aluhoedje maken. Zie hieronder de instructies.

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/vraag/alu-hoedje.81783

door zelf zo positief mogelijk te zijn en te blijven.

misschien moet je eens contact opnemen met het Paranormaal Instituut in Utrecht. Daar wordt advies gegeven aan mensen die bepaalde zaken ervaren.

Zie hier: http://www.goeievraag.nl/vraag/alu-hoedje.81783 Toegevoegd na 10 minuten: Deze staat trouwens bij de verwante vragen: http://www.goeievraag.nl/vraag/negatieve-energieen-gedachten-manieren-verdrijven.78391

Ik neem aan dat je met negatieve energie de min pool van het stopcontact bedoelt. Als je er geen verstand van hebt, moet je daar helemaal vanaf blijven. Er zijn elektrotechnische installateurs die daarvoor opgeleid zijn.

Door de ruimte te vullen met 'jezelf' en jouw energie. Zeg dan: Ik ben de baas hier en ik laat me niet beïnvloeden. Plaats jezelf zo nodig in een 'witte' cocon van jouw energie en zeg: Laat de energie die men van mij wil slurpen uit het universum komen. Dit witte veld beschermt mij en laat 'vreemde' energie buiten. Hierin kan ik mezelf zijn en sterk in mezelf staan.

Probeer de energieën van je af te zetten. Blijf positief denken, zodat de negatieve energieën niet door kunnen dringen. Of doe dingen waarbij je je goed voelt, dan heb je niet te maken met negatieve energieën, want jij ervaart ze als negatief.

helemaal met eddijst eens . Angst is een opening voor negatieve energieen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100