Voel vaak een soort van vinger die me masseert net boven mijn neus ( derde oog) wie of wat is dat?

Vaak als ik relaxt op de bank lig of ga slapen voel ik een soort van magnetische gevoel een vinger wat heel zacht daar streelt... tis een heel relaxt en fijn gevoel maar wie weet wat dat is ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je voelt de dynamiek van je derde oog chakra. Dit is een ronddraaiende energie cirkel die ervoor zorgt dat jouw levensenergie overal tot uiting komt. Je hebt waarschijnlijk veel energie vanuit deze chakra (dan is deze chakra jouw innerlijk leidende chakra), waardoor hij wat meer prominent door jou persoontje gevoeld kan worden. Het is mooi en een goed teken dat je je chi kan voelen, het betekent dat je dichtbij je lichaam staat en dus dat je dichtbij jeZelf staat! Een aantal woorden uit jouw innerlijke vocabulaire: (just checking!) Respect discipline ordelijkheid Perfectionisme harmonie Teleurstelling Wereld willen verbeteren Coach Ongevraagd goedbedoeld advies Mochten deze woorden inderdaad passen bij jouw persoonlijkheid dan mag je er een weddenschap op houden dat je derde oog chakra je innerlijke leider is en je ziel dus de kleur indigo heeft!

Een spiertje dat een beetje trekt. Kan ook op andere plaatsen voorkomen trouwens. Is inderdaad niet per se een onaangenaam gevoel. Ongetwijfeld ga je in deze draad ook een hoop onzinantwoorden krijgen over derde ogen, chakra´s en weet ik veel wat voor vage rimram nog meer, maar het is gewoon het spiertje tussen je wenkbrauwen. Lekker van genieten, niet moeilijk over doen. Het is een beetje te vergelijken met het ´trekken´ dat je ooghoek (of je been, bijvoorbeeld) kan doen als je wat moe bent of precies de juiste spanning op de spier hebt. Alleen door de plaats en het formaat van het spiertje, voelt het een beetje anders. In ieder geval is het niks om je zorgen over te maken, maar ook niks om je het hoofd over op hol te brengen.

Bubba...

Als we denken aan het ‘derde oog’ komen er verschillende dingen bij ons op. Sommigen zullen het misschien in verband brengen met dieren zoals leguanen of de oude brughagedissen uit Nieuw Zeeland die nog steeds een functioneel derde oog hebben, ook wel de pijnappelklier genoemd. Het resultaat van hedendaags wetenschappelijk onderzoek bevestigt de mogelijkheid dat dit orgaan het eerste in de natuur voorkomende oog was, in het bijzonder bij de gewervelde dieren en de mens. Men staat hier voor veel raadsels omdat de wetenschap de exacte functie van de pijnappelklier nog niet kent. Microscopisch onderzoek heeft uitgewezen dat deze uit cellen bestaat die de duidelijke kenmerken hebben van de staafvormige lichtgevoelige cellen die in het netvlies voorkomen en een aanwijzing zijn voor de mogelijke oorspronkelijke functie als een gezichtsorgaan. De pijnappelklier blijkt signalen te ontvangen uit het hersengebied die direct worden beïnvloed door de prikkels die langs de gezichtszenuwen lopen, en ze scheidt het hormoon melatonine af dat ook voorkomt in het netvlies van de twee ogen. Het blijkt dat dit hormoon een rol speelt in het 24-uurs ritme, of de slaap-/waakcyclus, een proces dat wetenschappers nog niet volledig begrijpen. In de theosofische literatuur wordt echter gesteld dat deze klier aan de schedelbasis met de grootte van een erwt, naast haar fysiologische functies een belangrijk psychofysiologisch centrum of chakra is dat een rol speelt bij werkingen zoals helderziendheid en intuïtie.

Bronnen:
http://www.theosofie.net/sunrise/sunrise20...

Da's een ontspoord jeugdpuistje,dat op zijn beurt het voorhoofds/neusspiertje aanzet tot zachtjes trillen. Derde ogen onstaan pas na je 70e jaar.

Misschien toch een buitenaards (b) geestje

Het zou kunnen zijn dat je [onbewust] de wens hebt, of zo gefocust bent om "iets te voelen" dat je het ook daadwerkelijk voelt. Je ergens op focussen stuur je ahw aandacht naar dat punt en DAT wordt dan nog meer voelbaar aanwezig, met de jouw omschreven verschijnselen. Neem wel aan dat het meerder dingen zou kunnen zijn. Jij bent diegene die het antwoord weet, ook al doen sommigen dat zij het juiste antwoord in pacht hebben.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100