Geklop en gekrab op de muur, een geest? Hoe reageren? Of negeren?

Het begon op een zaterdag, een aantal weken terug. Ik zat in de huiskamer wat interessants te lezen, tot ik werd afgeleid door een krassend geluid op de muur en meteen geklop er achteraan.
Ik nuchter als ik ben, dacht nouja zal wel.. maar dit ging zeker 5 tot 10 minuten zo door met tussenpozen.
Toch maar even gaan kijken.. Niks te zien! Iets tussen de (dunne) wand wat zoveel geluid maakt kan bijna niet, er lopen daar geen kabels of leidingen, geen thermostaat daar en aan de andere kant is de hal. Daar was ook geen logische verklaring voor te verzinnen en het was alweer gestopt.Ik heb er niet veel meer over nagedacht, was misschien vermoeidheid dacht ik.
Tot het een kleine week geleden weer gebeurde. Maar nu duidelijker, dichterbij me en ik was zeker niet vermoeid. Gekras en geklop op de muur! Er bekroop me een soort onnatuurlijke kille angst, mijn zintuigen werden sterker, voelde kou, het daglicht werd donkerder en ik merkte dat iets verplaatste verder de kamer in waar ik eerst nog 2 keer een bonk, een klap en een tik hoorde. Maar er was niks te zien!
Ik kreeg het benauwd alsof mijn keel dicht kneep, een vieze smaak erbij en toen ik in de keuken kwam hing daar een smerige rottende geur van dode dieren ofzo. Deze geur was 5 minuten later ineens weer weg.
Ik dacht wel aan iets van geesten, maar geloof eigenlijk niet iets wat zo aanwezig voelt.. Er zijn nu ook best vaak lampen die gaan flikkeren op het moment dat ik kijk. Maakt niet uit waar ik dan ben. Wat kan ik hiermee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik geloof niet in geesten! Eventueel zit er een muis/rat tussen de muren en plafond. ik zou ongediertebestrijding bellen om eens een kijkje te nemen. Anders heb je waarschijnlijk rare buren

Ben je gelovig? Zo ja in wat geloof je. Mijn tip is: kijk of het nog een x gebeurd als het weer gebeurd kies er voor mss een beetje lang maar het moet wel bij een vriend(in) of je ouders of bij iemand anders een maandje te gaan intrekken als het dan gebeurd zou ik naar een psychiater gaan als het niet gbeurd zou ik je muren gaan controleren niet jij natuurlijk maar professionelen mensen als je te horen krijgt dat alles normaal is en je weet dat het niet zo is moetje denk ik toch een ander huisje zoeken

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100