waarom word het miljoen dat er is voor bewijs van het bovennatuurlijke niet opgehaald door iemand als uri geller?

Weet jij het antwoord?

/2500

Omdat Uri Geller en al die anderen het niet kunnen bewijzen. Hun shows bestaan ook alleen uit trucs.

Omdat ze dat niet kunnen.

Volgens hun omdat 'geesten niet meewerken aan dat soort opdrachten'. Een goede reden waarom ze in shows wel altijd meewerken heb ik nog nooit gehoord..

Omdat het nog niemand is gelukt te bewijzen dat ze kunnen wat ze zeggen te kunnen. Er zijn genoeg pogingen gedaan, alleen nog niet met enig succes. Wat betreft Uri Geller: James Randi, degene die de prijs uitlooft, heeft al lang aangetoond dat hij hetzelfde kan als Uri Geller, niet vanwege paranormale krachten, maar gewoon door middel van trucs.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/James_Randi#C...
http://nl.wikipedia.org/wiki/Uri_Geller#Ja...

Dat lijkt me logisch. Omdat het bovennatuurlijke slechts in de geest van bepaalde mensen bestaat.

Je vraag houdt het antwoord al in. Als het bewijs zou bestaan, zou dat miljoen al lang uitgekeerd zijn.

Uri Geller is een mentalist, en die speelt met de geest van het publiek. Daar is niets bovennatuurlijks aan, alhoewel hij dit wel zo doet overkomen. Maar het zijn allemaal trucs, we worden met zijn allen enorm belazerd. Anders had hij dat miljoen allang opgehaald, maar dat kan niemand, ook onze vriend Derrek Ogilvie niet.

er bestaat geen 'bovennatuurlijk'. Het is natuurlijk! De natuur IS er, en kan derhalve niet bewezen worden. Je kunt niet bevestigen wat er IS, je kunt slechts bevestigen wat er niet is! De boom groeit: Dat ZIE IK Maar wat zorgt ervoor dat de boom groeit? dat zie ik niet! Als ik zeg dat het komt door de voeding die ik de boom geef, dan is het dat! Dan zie ik ineens de boom groeien omdat ik het voeding geef!

Als Uri Geller dat kon was hij geen mentalist meer maar multi miljoenair.

Mentalisten zijn gewoon een soort goochelaars. Het heeft niets met het bovennatuurlijke te maken, wel met zelfbeheersing, een hoge pijngrens, en veel training. Leuk om naar te kijken, maar verder niets.

Sommige dingen zijn nu eenmaal niet logisch te verklaren, denk ik dan maar.

Over dit onderwerp is hier al zeer veel geschreven, ontkent, verworpen, verdedigd enz. Telkens komt dat miljoen weer bovendrijven en telkens komt deze vraag weer terug. Daarom dit kleine verhaaltje: Tijdens het vissen in een meer, vang ik een ongelooflijke grote vis, het is een vrouwtjes snoek van 147 cm. Nooit eerder gevangen, zo groot. De snoek heeft een dubbele staart en een grote vlek achter de kieuw. Ik kom in de krant met een foto van de vis en later ook op t.v. div. bladen en kranten, het is bijna wereld nieuws. Toen kwamen er ook andere berichten, had ik die vis wel gevangen. En was dat wel in Nederland en was die dubbele staart niet een truckage en die vlek misschien geschilderd? Opnieuw kom ik in het nieuws ,maar nu als bedrieger, fantast, oplichter enz. Wil ik nog geloofd worden, dan moet ik bewijzen dat ik in dat meer een andere grote snoek van 147 cm. kan vangen met een dubbele staart en een vlek achter zijn kieuwen! Als me dat lukt, kan ik 1 miljoen ophalen. Het zal echter nooit lukken, dat ligt niet aan mij, maar aan de vissen, als die vissen niet meewerken kan ik ze ook niet vangen. Al de bovennatuurlijke zaken, laten zich niet even bewijzen, dat ligt ook niet aan ons, maar aan "hun". dat miljoen zal nog wel even blijven liggen, ook uri geller kan er niet aan komen, of een Char of wie dan ook. Toegevoegd na 6 minuten: Het gaat hier natuurlijk niet om die uri geller, maar omdat miljoen dat er nog steeds ligt!

Uri Geller is een en al show (persoonlijk vind ik het allemaal sentimenteel gedoe). Zeer logisch dat hij die prijs niet heeft gekregen. En trouwens, laat hij zelf ook eens een van zijn trucjes zien? het gaat toch allemaal om de kandidaten die de nieuwe Uri Geller moeten worden?

Omdat het publiek makkelijker op te lichten is, dan de wetenschappers die controleren of iets echt bovennatuurlijk is.

"bewijs van het bovennatuurlijke" tis 'n grap zeker)))

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100