Als je uittreedt, is je lichaam dan afgeschermd voor andere energieën?

Op het moment van uittreden ben je niet in je lichaam. Betekent dit dat een andere energie/entiteit bezit kan nemen van je lichaam?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er bestaan velen ervaringen die worden uitgelegd als zijnde een uittreding. Bijna altijd zal dat niet het geval zijn en is het anders uit te leggen. Ieder mens heeft minstens 1 eigen spirituele gids, ook wel beschermengel genoemd. Deze heeft de taak je te adviseren en je te beschermen. Maar tegelijk heeft ieder mens in alle omstandigheden ook nog steeds een eigen wil, dus kan hij tegen het advies ( gevoel) van de gids toch iets ander gaan besluiten. Bij een echte uittreding, blijft de weg terug altijd open en veilig, het is immers een samenspel van je ziel, je gids en andere energieën. Er kan niets even stiekem naar binnen "glippen". Er kan je niets gebeuren. Jullie horen bij elkaar, ook zonder bij elkaar te zijn. Je lichaam, je geest en je ziel zijn en blijven een geheel, ook bij een uittreding.

Op het moment van uittreden heb je de *ervaring* dat je buiten je lichaam zou zijn. In werkelijkheid ben je natuurlijk nog gewoon in je lichaam. Althans, ondanks vele jaren onderzoek door honderden onderzoekers aan duizenden gevallen, is er nog nooit ook maar enige aanwijzing gevonden dat uittredingen daadwerkelijk mogelijk zijn. Dit is de praktijk. Daarnaast bestaat er ook geen theoretische manier waarop uittreding mogelijk zou zijn. Uittreding is dus niet mogelijk in de theorie, en ook in de praktijk (die natuurlijk altijd boven de theorie staat) is er nog nooit een uittreding waargenomen. Dit betekent dat je weliswaar een levensechte *ervaring* van een uittreding kunt hebben - maar niet dat je kunt uittreden. (Voor de puristen: het zou ook kunnen dat je zelfs geen *ervaring* van een uittreding hebt, maar dat je slechts een herinnering hebt aan iets dat nooit heeft plaatsgevonden - maar laat ik er hier van uitgaan dat de ervaring reëel is, dus echt plaatsvindt.) Aangezien uittreden dus niet mogelijk is, is het eveneens onmogelijk dat een andere energie of entiteit bezit kan nemen van je lichaam. Daar komt nog bij dat onduidelijk is wat "energie" of "entiteit" hier zou moeten betekenen. Feitelijk vraag je dus of het mogelijk is dat iets onbekends, zeg maar een "onbekend dinges", "bezit kan nemen" (wat dat dan ook moge betekenen) van je lichaam op een moment dat er niets bijzonders aan de hand is. Kort samengevat: Het antwoord is geen 'ja' en geen 'nee', maar: 'niet van toepassing'.  

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100