Hoe vind ik mijn gids?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja Dounja, je gids hoef je niet te zoeken, hij is al bij je voor je geboorte. Meestal aanwezig rechts van je iets naar achteren. Hij wringt zich tussen je gedachten in en zolang je het nog niet weet lijken het jouw eigen gedachten. Maar soms als je ineens iemand antwoord geeft , direct, zonder er bij na te denken, dan is dat van je gids. Een stapje verder, weet je het antwoord al voordat de vraag helemaal gesteld is. Nog een stapje verder, weet je de vragen die er aan gaan komen. Op het moment vlak voor je in slaap valt, is je gids het makkelijkste te voelen. Dat is ook het moment van je vragen. Later, veel later kan je hem de hele dag door vragen stellen en worden de antwoorden steeds makkelijker te verstaan, maar soms komt het in kleine stukjes over. Stemmen in je hoofd die je vragen rare dingen te doen, die ingaan tegen je fatsoen , zijn niet de stemmen van je gids. Je gids is voor je zelf, maar hij laat je leven zoals jij dat wil. Kijk je niet naar hem om, prima ! Stel je iedere dag vragen aan hem, ook goed! Steek je een kaarsje voor hem aan, geweldig!

Als je een gids hebt,ga er dan nt naar op zoek. Deze meld zich vanzelf een keer of misschien wel helemaal niet.

Sorry voor jou maar jij kan je gids niet vinden : Maar de gids heeft jou allang gevonden .Probeer niet om contact te leggen met de gids omdat het averechts kan weken . En Toch is jou gids vaker voelbaar als je het zelf in de gaten hebt . Het zijn die hele kleine dingen die het zijn zoals : Het gevoel dat je niet alleen bent :En je denkt dat je verkeerde beslissingen hebt genomen maar achteraf toch de goeie beslissing is geweest : en als je er klaar voor bent zal de gids heel misschien aan jouw verschijnen,Ik hoop dat je er iets mee kunt !

Bijna vergelijkbare vragen zijn gisteren en eergisteren ook al gesteld. Aan de antwoorden op die vragen heb je misschien ook wel wat. Één dag geleden: Wat is dat een spirituele gids en hoe weet je dat je er een hebt? http://www.goeievraag.nl/vraag/spirituele-gids.40958 Twee dagen geleden: Hoe kan ik contact maken met mijn spirituele gids(en) ? http://www.goeievraag.nl/vraag/contact-spirituele-gids.40833 Het hele onderwerp spreekt mij overigens totaal niet aan, maar dat terzijde.

Je herkent hem/haar aan het vlaggetje. Deze vraag is reeds eerder gesteld. Volgens mij moet deze vraag redelijk eenvoudig te vinden zijn.

Je kan eens mij Ed aankloppen. Of bij een paragnost. Maar buiten deze opties, is het de gids die jouw vindt. Het is alleen niet vinden. Want jullie hebben elkaar al gevonden. Vanaf het begin dat jouw ziel in je lichaam zit is je gids er ook al. Hij helpt je met jouw doel in dit leven en heeft je al laten leren wat je zou willen leren. Dus je gids is er al en die hoef je niet te vinden. Het enige is dus dat je nog geen contact hebt met je gids. Voor dat antwoord verwijs ik je door naar de andere vraag hier op GV. In mijn geval is het zo dat ik soms dingen roep die zelfs voor mij nieuw zijn. Alsof het een ander is die dat zegt, maar dat het alleen uit mijn mond komt. Ik ben op zo een moment zeer helder en ik zit dan eigenlijk ook op mijn praatstoel. Kortom ik zit in een flow en voel me dan ook verbonden met het universum. Op deze momenten spreekt mijn gids en komt dat direct via mij de wereld in. Maar ook als ik niet hardop spreek kunnen er inzichten in me op komen. Als jij dit ook ervaart, dat is het je gids die spreekt. Daar kun je naar luisteren en je kunt vragen stellen. Dit is het punt waarin ik nu ben. Ed heeft vele mooiere momenten met gidsen, maar die heb ik nog niet ervaren. Zo zit een ieder op een niveau waar hij/zij ook zou moeten zitten en dat is helemaal niet verkeerd. Dit moet groeien. Als ik namelijk 20 jaar geleden plotseling zou ervaren wat ik nu allemaal ervaar, dan zou ik gek geworden zijn en al platgespoten liggen op een psychiatrische afdeling. Dat is niet goed voor je. Het komt als jij daar klaar voor bent. En in de tussentijd heb je dingen genoeg te doen waar je je mee bezig kunt houden. Dan heb je -bewust- niet nodig om te weten dat je een gids hebt. Ik ben blij dat het stapje voor stapje komt. Dan heb ik tijd om het te verwerken en ermee te dealen.

Heb je al gekeken bij je vaste telefoon, maar ik neem aan dat je de spirituele gids bedoeld en niet je telefoongids... Die kun je niet vinden, die vind jou... Als jij voor astrale zijde interessant bent, dus een voertuig kan zijn voor boodschappen van gene zijde, geloof me, dan wordt jij op de hoogte gebracht van je gids... Mag ik het zo schetsen... Het is een wereld die machteloos moet toezien hoe het op aarde gaat, die astrale wereld komt van de gewone wereld, het zijn mensen, of identiteiten die het astrale niet hebben kunnen overstijgen, zeg maar de zwaartekracht van de aarde niet hebben kunnen overwinnen, dus zie zielen blijven in de aardse sfeer en vallen uiteindelijk weer terug op de aarde, net zoals elk object dat om de aarde draait ooit doet... Waarom moeten ze machteloos toezien? zij hebben geen materie tot hun beschikking, bewustzijn is er wel, maar er is geen handvat om in de materie iets te bewerkstelligen... Als jij nu openstaat voor deze zaken, dan kun jij een werktuig worden voor zij die geen werktuig hebben... Dus als jij kunt dienen voor het astrale zal een gids dat niet nalaten bezit van jou te nemen, (met toestemming van jou zelf natuurlijk) en dan werk te verrichten VOOR HEN... Maar als jij dit ontkent, dan gaat geen gids naar jou toe, want het heeft geen nut, die gids mag niets doen van jou en je kunt zeggen wat je wilt, of ze bestaan of niet, maar ze zijn niet gek, ze gaan geen zaken proberen te doen die onmogelijk zijn... Mensen doen dat meestal niet, zaken die onmogelijk zijn, maar gidsen doen dat nooit, want het levert niets op... Dus als jij jezelf beschikbaar gaat stellen voor de astrale wereld, dan weet ik zeker dat je onmiddellijk bezoek krijgt van een gids... En als je meer wil te weten komen over dit soort zaken, dan kan ik je aanraden om 8 boeken GRATIS en LEGAAL te downloaden die hier specifiek over gaan... Dat zijn dure ingebonden boeken die in de boekhandel meer dan €100 kosten, helemaal gratis... Ik hoop dat je nu meer weet over gidsen en de astrale wereld en dat dit antwoord een weinig begrip heeft kunnen maken voor de spirituele gids...

ik ben hem ook steeds kwijt maar ik kijk even op internet wat er op tv komt

Bronnen:
http://www.tvgids.nl/alleprogrammas/

Je gids zit in jezelf. Je gids bén je zelf. Veel mensen zijn "zichzelf kwijt", of "losgeraakt van zichzelf", zoals dat heet. Ze worden geleefd. Of beter: ze láten zich leven. Ze laten toe dat een ander hun leven dirigeert. Als je dan alleen maar die ander volgt - als je alleen maar wilt voldoen aan andermans verwachtingen - of nee, je probeert dan niet eens te voldoen aan andermans verwachtingen. Je probeert te voldoen aan de verwachtingen waarvan jij dénkt dat die ander ze van jou heeft. Hoe dan ook, dat is natuurlijk dé manier om jezelf kwijt te raken. Je wordt gedirigeerd. Je volgt slaafs de aanwijzingen van de ander, of van de maatschappij. Je bent een pion. Probeer eens je eigen leven te leven. Je eigen beslissingen te nemen. Wees dapper, neem ook beslissingen als je weet (beter: als je dénkt te weten) dat een ander ze zou afkeuren. Als het jouw beslissing is, is het goed! Je zult misschien bang zijn dat anderen je zullen laten vallen, dat je zult vereenzamen, dat je een zonderling zult worden. In werkelijkheid beloof ik je dat anderen zullen zien wat het werkelijk is: innerlijke kracht, zelfverzekerdheid, betrouwbaarheid, morele stevigheid. Op die manier leid je je eigen leven. Op die manier ben je je eigen gids. En zo zijn we weer terug bij de eerste zin van dit antwoord.

Je vindt je gids door ervoor open te staan. Hij is er al en altijd al geweest, maar je hebt nog geen contact of je gids niet als dusdanig herkend. Iedereen heeft een gids, zonder uitzondering. Hoe meer je ervoor openstaat, hoe meer je zult merken dat er dingen zijn die niet van jouzelf komen. Het kan heel subtiel en onbewust zijn, waardoor je niet meteen het verschil merkt. Maar als je het eenmaal herkend, is het verschil zo duidelijk. Je gids is er voor jou, voor jou persoonlijk en altijd en alleen maar in positieve zin. Dat je er een vraag over stelt zegt mij dat je toch in bepaalde mate geïnteresseerd bent, al was het maar uit nieuwsgierigheid of omdat je je er iets bij probeert voor te stellen. Please correct me if I'm wrong. Misschien komt er binnenkort een moment dat je er (meer) voor open kunt staan. Dat jouw gids altijd al bij je is, betekent niet automatisch dat je dit kunt ervaren. Alles op z'n tijd, een gids zal zich nooit opdringen en op het juiste moment zal het contact daar zijn. Alleen op het juiste moment.

De gits komt bij u op bezoek . Ik heb haar 1x mogen ontmoeten Een hele mooie ervaarin ' Was een jaar of 13 daar na heb ik haar nooitmeer mogen ontmoeten Hopenlijk zie ik haar ooit nog eens Als ze komt komt ze met een boodschap dus heb geduld en sta er voor oppen Maar dwing haar /hem niet dat werkt aleen maar tegen Sterkte ik hoop dat je haar ooit ontmoet een hele mooie ervarin

Alles op z'n tijd. Evolutie werkt nog altijd een stuk beteer dan revolutie. De gordijnen, die je gids voor je verborgen houden, zullen opengaan als jij er aan toe bent.

Iedere vorm van dwang of begeerte zorgt ervoor dat je niet openstaat voor de signalen van je gids. Je gids is ook niet iets persoonlijks waar je mee aan de babbel kunt raken. Anders gezegd: je vind je gids door oprecht te zijn. Zoals Goethe in de slotregels van Faust schreeft: Wer immer streben sich bemueht, den koennen wir erloesen. Of Jung: die noemde dit soort zaken synchroniciiteiten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100