Moet je voor Reiki openstaan om het te kunnen ontvangen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je moet er inderdaad voor open staan,anders lukt het niet: http://www.dolphinsways.com/pages/sub/43156/Afstandsbehandeling.html

Nee niet perse. Het nadeel van 'elke' behandeling, is dat je daarna direct gaat kijken/navoelen of het heeft geholpen. Voel je niets anders, of is het met de volgende dag weer net zo erg, dan heeft het niet geholpen. Vele behandelingen werken niet gelijk. Sommigen moeten doorwerken. Als je bij de fysio even goed bent doorgeknepen, dan heb je hier nog dagen last van. Pas daarna begint het ietsje beter te gaan en zeg maar met een week iets beter als voor de fysio. Zo werkt het ook met Reiki. De behandeling doorsta je, maar daarna moet je lichaam (en geest) erop reageren en zal het een begin maken met verandering. Sommigen voelen direct iets, anderen niet. Maar de 'energie' van je lichaam heeft wel de behandeling ondervonden. Alleen als je helemaal tegen een behandeling bent, dan zal je het ook in de dagen daarna tegen gaan houden. Dan heb je last van het nocebo effect waarbij je geest de goede behandeling teniet doet.

ja je moet er positief tegenover staan

Neen je hoeft in wezen niet bewust open te staan voor Reiki om de aan jou gerichte energie en/of energetische impulsen toch te ontvangen. Ons onderbewustzijn pikt ze sowieso op en doet er wat mee in verhouding tot onze bewuste en onbewuste vraag naar deze impulsen. Die energetische impulsen worden door jou echter wel pas optimaal benut wanneer jij op eender welke manier voluit van de dingen des levens geniet. Ben je niet in staat om te genieten dan zet je die impulsen gewoon tijdelijk op hold. Van zodra je echter weer voluit geniet van eender wie of wat ga je de ontvangen impulsen opnieuw optimaal benutten. Dus in wezen geven wij aan onszelf de meest optimale Reiki beurt tijdens het voluit genieten van eender wat. Je geeft jezelf dus ook een Reiki-sessie wanneer je bijvoorbeeld optimaal geniet van het sporten, of als je een orgasme krijgt, of wanneer je geniet van een heerlijke maaltijd, mooie muziek, een prachtig landschap enz. Reiki impulsen hangen bij overvloed in het luchtruim, het volstaat dus om voluit te genieten van het leven om er op eender welk moment van de dag of de nacht optimaal en bovendien gratis gebruik van te maken. Ook als we slapen geeft de vrije energie in het luchtruim ons een gratis Reiki behandeling. Het bewust zijn van leven op zich is als het ware één grote Reiki-sesie ;-) So Have Fun Anyway!

Het lijkt wel invloed te hebben, maar is niet echt noodzakelijk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100