Waar vind ik een "vakantie" in een groep. Met een soort "helderziende" gids die samen met je op zoek gaat (op een spirituele manier) naar jezelf?

Ik heb hier ooit een stuk over gezien echt jaaaren terug op tv. Het was gewoon in nederland. Niet echt bepaald een vakantie. Maar wel een dikke week weg in een bos samen met andere mensen. En er waren twee soort van gidsen mee. Die aan de hand van spiritueel achtige rituelen. Dingen bij mensen losmaakten. (het is misschien een vreemde omschrijving) maar ik ben op zoek naar meer informatie hier over.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat kan.bv bij The Art Of Joy in Portugal onder Nederlandse begeleiding. Het lukt me nu even niet om een linkje toe te voegen maar als je googelt op The Art Of Jou dan vind je alle info. Toegevoegd na 1 minuut: googlen op "The Art of Joy" natuurlijk.

http://www.healingpraktijksirius.nl/ Gaan dit jaar september nog naar Engeland.

Het is geen vakantieplek , maar je kan wel met meerdere personen naar toe of er zijn. Wat ik daar gelezen heb klnkt nogal positief gezien de ervaringen van anderen. www.rananatuurpark.nl Mischien is het een stukje in de goede richting voor jou.

Bronnen:
www.rananatuurpark.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100